dimarts, 22 de maig del 2012

HOQUEI - El primera catalana ens està acostumant als resultats gairebé d’handbol. Aquesta setmana van guanyar per 8-9 a la pista del Lloret en un partit marcat pel to relaxat de tot plegat. Només quatre jugadors de pista pels locals i cinc pels visitants, partit a temps corregut i un arbitratge que va afavorir l’espectacle del Lloret van ser els ingredients necessaris per poder veure 17 gols. La primera part va ser de clar domini local, però els codinencs van poder reduir les diferencies a pocs minuts per la mitja part fins al 5 a 4.A la segona part, amb una millor defensa dels codinencs, es van poder posar per davant al marcador i endur-se el darrers tres punts de la temporada que els deixen novè amb 32 punts.

Els homes de Paco Gonzalez no van mostrar cap mena de pressió a un Alcobendas hipermotivat. Els madrilenys són un dels equips que lluita per la quarta placa d'ascens a Ok Lliga, i això va fer que no fallessin. Era un dels partits més importants de la temporada, ja que són dos rivals directes a l'ascens, però el Fergo es va entrebancar amb una defensa molt seria i aprofitant les ocasions que van tenir en atac. Dos gols a la primera part i un a la segona, van deixar les aspiracions dels santfeliuencs en res. 3 a 0, sent l'únic partit d'aquesta temporada, que el fergo acaba sense fer cap gol. Ara toca pensar en dissabte. Últim partit al municipal davant del Vilafranca com a final de temporada a casa i aconseguint d'aquesta manera els ultims tres punts davant de l'afició.