dilluns, 21 de maig del 2012

HOQUEI - El Senior B guanya el derbi dels Cingles.

El Sant Feliu B va acabar la lliga amb victòria per 0 a 1 davant del Bigues. Els Santfeliuencs van fer un partit serios que va ser molt disputat i amb poques ocasions. El Bigues va portar l'iniciativa als primers minuts tot i que amb poques ocasions. Mica en mica el Sant Feliu va anar trobant el seu lloc al camp i això va fer que el partit no tingues un dominador clar. Abans del descans el Bigues es podia haver avançat però Oriol ho va evitar en una gran aturada. A la segona meitat el Sant Feliu va ser el que va agafar la iniciativa i acostar-se més a l'area rival. A falta de 20 minuts, Guillem Meia, jugador del juvenil que havia reforçat al Sènior, va fer un autentic golas desde fora l'àrea que suposava el 0 a 1. Fins al final del partit el Bigues va intentar l'empat però el Sant Feliu va estar molt serios defensivament i no va donar opcions als locals.